The Sisterhood of Light is een groepsenergie van vrouwen uit de ongeziene wereld die jou de kracht laten herinneren die in jou zit. Dit kunnen opgestegen meesters zijn, maar ook bekende vrouwen uit de geschiedenis. Via trance mediumschap – een manier van werken waarbij je een energie uit de ongeziene wereld door je heen laat spreken – wordt hun wijsheid en heling gedeeld. Elke maandagavond stappen we samen in een heilige ruimte via onze besloten community, met een meditatie en een gechannelde boodschap. Daar komen allerlei thema’s aan bod: van het verhogen van onze frequentie tot zelfheling.

Het
ontstaan van deze verbinding gaat terug naar twee jaar geleden. Yvette, Laura en Nancy hadden al jaren ervaring met trance mediumschap, maar ineens voelden ze dat er een bepaalde energie aanwezig was die ze nog niet kenden. Ze besloten daarop af te stemmen en werden verrast door de warmte en kracht van deze groepsenergie. De channelings van The Sisterhood of Light waren veel verdiepender en helender dan ze ooit hadden ervaren. Inmiddels stemmen Yvette en Laura zich wekelijks op hen af. Ook Nancy verzorgt nog regelmatig een live in de community.

Yvette

Yvette haar grote passie is geïnspireerde boodschappen doorgeven vanuit het universele veld van liefde. Haar diepe wens is om instrument te zijn om deze liefde, dit licht, deze wijsheid en healing door te geven aan zoveel mogelijk mensen die aangeraakt worden door deze frequentie. In contact met haar overleden oom schreef ze het boek Herken mij in vlinders. Daarnaast is ze docent bij het Levenscollege en verspreidt ze samen met Avani channelings, meditaties en prayers voor het project AGAPE Universal Love.


Laura

Laura’s grootste passie is mensen bewust maken van wie zijn in essentie zijn. Van kinds af aan is zij al gevoelig geweest, waardoor zij de maatschappij waarin zij leefde niet begreep en zij zich op jonge leeftijd al afsloot voor de buitenwereld en steeds meer naar binnen keerde. Na veel gebeurtenissen in haar leven kwam zij op latere leeftijd in aanraking met het mediumschap. 

Haar grootste inzicht kreeg ze toen ze in het ziekenhuis lag omdat ze een TIA / beroerte had gehad. De angst om dood te gaan was er niet, er was een rotsvast vertrouwen dat het goed zou komen. 

Mediumschap en haar ontwikkeling hierin zijn voor haar dé weg geweest voor persoonlijke groei en het weer gaan houden van zichzelf. Het is een lange weg geweest waarin zij mij steeds meer bewust werd van het feit dat zodra jij als mens de confrontatie durft aan te gaan met alles wat je meemaakt en vooral geen oordeel hebt over alle emoties die jij voelt, jij uiteindelijk groeit als mens en meer in je kracht durft te gaan staan.

Een grote passie van haar is dan ook om mensen hierin bewust te maken, ze te leren ervaren hoe het is als je alles omarmt in wie je bent.

Dan zal jij niet alleen maar meer van jezelf houden, maar ook steeds meer je eigen waarheid gaan leven. 

Mediumschap, Meditatie en trance zijn grote liefdes van Laura. Door haar hart hierin te volgen ontvouwt zich haar weg. Zo is ook The Sisterhood of Light community ontstaan.

Laura is een van de oprichters van Het Levenscollege, waar zij docent is van de modules Intuïtie en Mediumschap en Trance en Soul Mediumschap. Ze heeft een grote passie voor meditaties die geïnspireerd zijn door de ongeziene wereld en die maken dan ook deel uit van al haar werk.

Nancy

Nancy verdiepte zich in (trance) mediumschap, de leer van de mystieke Kabbalah en de Aartsengelen om zo meer te weten te komen over de krachten en wijsheden uit het universum. N et als Laura en Yvette is ze als docent verbonden aan het LevensCollege. Ze geeft de module ‘de Magie van de Mystieke Kabbalah’. Daarnaast verzorgt ze de oefenochtenden Intuïtieve ontwikkeling & Mediumschap en is zij co-docent bij de module Mediumschap.


Avani

Verspreidt hartverwarmende initiatieven via woord en beeld. Samen met Yvette verspreidt ze channelings, meditaties en prayers voor het project AGAPE Universal Love. Voor de Sisterhood-community werkt ze de channelings uit in tekst voor een e-book, verwelkomt ze nieuwe leden en verspreidt ze Sisterhood-boodschappen via de website en social media.

Gratis Sisterhood meditaties en channeling

Wil je kijken of de Sisterhood iets voor je is? Dan sturen we je graag 3 meditaties en een extra live video via mail, zodat je de energie kunt voelen.