The Sisterhood of Light is een groepsenergie van vrouwen uit de ongeziene wereld die jou de kracht laten herinneren die in jou zit. Dit kunnen opgestegen meesters zijn, maar ook bekende vrouwen uit de geschiedenis. Via trance mediumschap – een manier van werken waarbij je een energie uit de ongeziene wereld door je heen laat spreken – werd hun wijsheid en heling gedeeld. Daarbij kwamen allerlei thema’s aan bod: van het verhogen van onze frequentie tot zelfheling.

Het
ontstaan van deze verbinding gaat terug naar twee jaar geleden. Yvette, Laura en Nancy hadden al jaren ervaring met trance mediumschap, maar ineens voelden ze dat er een bepaalde energie aanwezig was die ze nog niet kenden. Ze besloten daarop af te stemmen en werden verrast door de warmte en kracht van deze groepsenergie. De channelings van The Sisterhood of Light waren veel verdiepender en helender dan ze ooit hadden ervaren.

Yvette

Mijn grote liefde is geïnspireerde boodschappen doorgeven vanuit het universele veld van liefde. De wijsheid, liefde en heling is zo voelbaar waardoor we door te luisteren naar de woorden of te kijken naar de beelden naar een hogere frequentie worden opgetild. 

De ongeziene wereld bemoedigt ons altijd, helpt ons de waarheid van illusies te onderscheiden en ons de weg te laten vinden van hoofd naar hart. Steeds weer met dezelfde liefde en met evenveel geduld. Mijn diepe wens is om instrument te zijn om deze liefde, dit licht, deze wijsheid en healing door te geven aan zoveel mogelijk mensen die aangeraakt worden door deze frequentie. 

Namasté,

Yvette

Waar houd ik mij nu mee bezig? 

Via het channelingsplatform AGAPE Universal Love deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s uit dit veld van licht, liefde en wijsheid waar gidsen, meesters en engelen ons inspireren en helen. Om persoonlijke thema’s in het licht te zetten geef ik live channelings via Zoom.

Ik heb een grote liefde voor de engelen die mij veel heling en wijsheid hebben gebracht. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde. Zo wakkert Raphaël bijvoorbeeld ons zelfhelend vermogen aan, Haniël onze onvoorwaardelijke liefde en Khamaël onze moed. Nu deel ik mijn liefde voor de engelen via de Angel Journey.

Samen met Monique van Saane ontwikkelde ik verder het kaartendek Engelenwijsheid, dat veel wordt gebruikt voor zielenlezingen en kaartleggingen.

In contact met mijn overleden oom schreef ik het boek Herken mij in vlinders over het leven na de dood met tips voor het leven nu, hier op aarde.

Samen met Laura vind je mij ook bij Tranceformation , in de Divine Love Circle.

Laura

Mijn grootste passie is mensen bewust maken van wie ze in essentie zijn. Van kinds af aan was ik al gevoelig, waardoor ik de maatschappij waarin ik leefde niet begreep en ik mij afsloot voor de buitenwereld. Ik keerde steeds meer naar binnen. Mijn grootste inzicht kreeg ik toen ik in het ziekenhuis lag omdat ik een TIA / beroerte had gehad. De angst om dood te gaan was er niet, er was een rotsvast vertrouwen dat het goed zou komen. 

Mediumschap en mijn ontwikkeling hierin zijn voor mij dé weg geweest voor persoonlijke groei en ik ben weer gaan houden van mijzelf. Het is een lange weg geweest waarin ik mij steeds meer bewust werd van het feit dat zodra jij als mens de confrontatie durft aan te gaan met alles wat je meemaakt en vooral geen oordeel hebt over alle emoties die jij voelt, jij uiteindelijk groeit als mens en meer in je kracht durft te gaan staan.

Een grote passie van mij is dan ook om mensen hiervan bewust te maken, ze te leren ervaren hoe het is als je alles van jezelf omarmt. Dan zal jij niet alleen maar meer van jezelf houden, maar ook steeds meer je eigen waarheid gaan leven. 

Door mijn hart te volgen ontvouwt zich de weg.

Waar houd ik mij nu mee bezig? 

Een grote liefde van mij is mediteren en om mensen een diepe staat van ontspanning te laten ervaren. Een staat waarin ik jou mee neem in het veld van liefde, inspiratie en heling. Al meer dan 15 jaar geef ik meditatielessen en ik heb in de loop der jaren al veel mensen deze diepe staat van ontspanning kunnen laten ervaren. Tegenwoordig ervaar ik dat de meditaties niet meer vanuit mij maar vanuit het ongeziene komen. De meditaties die ik geef zijn in afstemming met dit veld. Ik laat mij leiden door de woorden en de beelden die ik ontvang en laat van hieruit de visualisatie ontstaan.

Bij Tranceformation begeleid ik samen met Yvette de Divine Love Circle. Ook geef ik samen met Diana en Nancy de opleiding Intuïtie en mediumschap en samen met Nancy de opleiding Trance mediumschap.


Nancy

Nadat ik mijn trance- en mediumschap opleidingen had afgerond ben ik gevraagd om stage te lopen bij Laura en Diana aan het LevensCollege. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt, zo heb ik het docentschap in de loop der jaren mogen leren bij de jaaropleiding intuïtie en mediumschap. Ik heb een grote passie voor het mediumschap omdat ik een stem mag geven aan degenen die niet meer bij ons zijn, iets mooiers en liefdevoller is er in mijn optiek niet.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor de leer van de Angelologie. Het mystieke van de engelen, de liefde, de support en het vertrouwen is voor mij pure magie. En in combinatie met de leer van de Kabbalistische levensboom is dat echt iets waar ik heel enthousiast over ben. Ik volg al jaren lessen over de Kabbalah, de kennis en de wijsheden over de universele krachten vind ik zo inspirerend.

Waar houd ik mij nu mee bezig?

Samen met Laura vind je mij ook bij Tranceformation in de opleidingen  Intuïtie en mediumschap en Trance mediumschap.

Verder heb ik een praktijk aan huis voor privé consulten, die tegenwoordig ook prima online kunnen.