Op deze pagina vind je 4 geïnspireerde meditaties die opgenomen zijn tijdens onze Sisterhood-avonden. Daarnaast vind je een opgenomen live video uit onze besloten community, zodat je kennis kunt maken met de energie. Geniet ervan. En mocht je vragen hebben, mail ons gerust.

Meditaties

Live video 23 mei

De lives zijn elke maandagavond vanaf 20.00u in een besloten Facebookcommunity. Op deze pagina zie je een voorbeeld. In het begin van de avond nemen de kijkers mensen in gedachten die ze heling wensen. Die zetten ze in de chat of schrijven ze op. Daarna wordt iedereen meegenomen in dit prachtige helende veld met een gechannelde meditatie en een inspiratie in trance. Het is voelbaar dat deelname aan de groep onze frequentie verhoogt, ook omdat The Sisterhood of Light iedereen in deze groep begeleidt in persoonlijke stukken.

Voel je de roep? Dan kun je
lid worden voor een maand of een abonnement nemen. De kosten hiervoor zijn 23 euro per maand. Je kunt dan elke maandag meedoen aan de live, met een meditatie en channeling. Daarnaast kun je ook alle eerdere video’s bekijken.

Heb je vragen? Mail ons gerust.