In onze wekelijkse lives ontstaan de meditaties altijd in het moment, geïnspireerd door The Sisterhood of Light: een groepsenergie van vrouwen uit de ongeziene wereld. Na een introductie ontstond afgelopen maandag een meditatie in het teken van healing. Deze delen we graag als kado voor jou. Je kunt ‘m hieronder luisteren en downloaden. (klik op het audiobestand met je rechter muisknop en dan op audio opslaan als…)

Elke maandagavond stappen we samen in een heilige ruimte via onze besloten Facebook-community. Daar komen allerlei thema’s aan bod: van het verhogen van onze frequentie tot zelfheling.

In het begin van onze live avonden nemen we dierbaren of anderen mee in de cirkel voor wie we heling wensen. Daarna wordt iedereen meegenomen in dit prachtige helende veld met een gechannelde meditatie en een inspiratie in trance. De boodschap is steeds afgestemd op de groep vrouwen die aanwezig is, waardoor iedere keer precies gebeurt wat de bedoeling is.

Voel je de roep? Dan kun je lid worden voor een maand of een abonnement nemen. De kosten hiervoor zijn 23 euro per maand. Je kunt dan elke maandag meedoen aan de live, met een meditatie en channeling. Daarnaast kun je ook alle eerdere video’s bekijken.

Kennismaken

Wil je nog meer kennismaken met het veld van The Sisterhood of Light? Dan zenden we je via mail graag een paar gechannelde meditaties en een live uit onze community.